Akció!

Kész a pénz

8 900 Ft 6 900 Ft

A könyv az ún. FinTech – azaz pénzügyi – innovációkat járja körül, valamint az ezekhez köthető szabályozásokat és hatásaikat a mindennapi életünkre. Hamarosan ugyanis már Magyarországon is 5 másodperc alatt fogunk tudni pénzt utalni bárkinek akár a telefonszámára, illetve kiadásainkat és bevételeinket is átlátható formában tekinthetjük majd meg jobbnál jobb költségkövető alkalmazásokban, amiket nem a bankok készítenek számunkra. Mindezt ráadásul biztonságosan, és teljeskörűen szabályozott keretek között. Ha pedig pénzügyi innovációra adnánk a fejünket, akkor a Magyar Nemzeti Bank segít megválaszolni kérdéseinket, illetve „szabályozói homokozójában” lehetőséget biztosít ötletünk tesztelésére valós ügyfeleken.

Mindennek fényében kijelenthető: a pénzügyi szektor talán sosem állt még ennyire izgalmas és változásokkal teli időszak előtt, aminek középpontjában mi, ügyfelek vagyunk.

Olvasd el a könyvet, hogy megismerd hogyan fognak kinézni a jövő pénzügyi szolgáltatásai!

 

Elfogyott

Cikkszám: 0001 Kategória: Címkék: ,

Leírás

minden, amit a fintechről tudni kell és érdemes

Kész a pénz?

A könyv az ún. FinTech – azaz pénzügyi – innovációkat járja körül, valamint az ezekhez köthető szabályozásokat és hatásaikat a mindennapi életünkre. Hamarosan ugyanis már Magyarországon is 5 másodperc alatt fogunk tudni pénzt utalni bárkinek akár a telefonszámára, illetve kiadásainkat és bevételeinket is átlátható formában tekinthetjük majd meg jobbnál jobb költségkövető alkalmazásokban, amiket nem a bankok készítenek számunkra. Mindezt ráadásul biztonságosan, és teljeskörűen szabályozott keretek között. Ha pedig pénzügyi innovációra adnánk a fejünket, akkor a Magyar Nemzeti Bank segít megválaszolni kérdéseinket, illetve „szabályozói homokozójában” lehetőséget biztosít ötletünk tesztelésére valós ügyfeleken. Mindennek fényében kijelenthető: a pénzügyi szektor talán sosem állt még ennyire izgalmas és változásokkal teli időszak előtt, aminek középpontjában mi, ügyfelek vagyunk.

Olvasd el a könyvet, hogy megismerd hogyan fognak kinézni a jövő pénzügyi szolgáltatásai!

A szerzőről

Szota Szabolcs

Végzetségét tekintve közgazdász, gazdálkodás és menedzsment szakon végezett e-business szakirányon a budapesi Metropolitan Egyetemen. 2004-óta dolgozik pénzügyi területen. Karrierjét a biztosítási szektorban kezdte, ahol az értékesítésben, majd értékesítés támogatásban dolgozott az elmúlt 15 évben. 

Biztosítókon kívüli pályafutása 2016-ban kezdődött. Egy biztosítási termék innovációt kezdett megvalósítani, a Kriph.io-t, amivel 2017-ben két rangos díjat is nyert. A mai napig aktív innovátor a biztosítási és pénzügyi területen. Jelenleg is részt vesz alapítóként és tanácsadóként több insurtech és fintech projektben. Az elmúlt időszakban az élére állt a biztosítási innovációknak, és az ún. insurtech terület „nagykövete” lett. 2018 elején elindította az insurtech blogot (insurtech.blog.hu), valamint konferenciák, rendezvények előadójaként, kerekasztal résztvevőjeként, rádiós műsorok vendégeként és a fintechzone.hu vendégírójaként mesél a nemzetközi insurtech trendekről, és arról, hogy milyen jövő előtt áll a biztosítási szektor. Folyamatosan kutatja, és vizsgálja, hogy hogyan lehet megváltoztatni az emberek biztosításokról és a pénzügyi szolgáltatókról alkotott képét.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 24 × 17 × 3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kész a pénz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest